Унифицирано Мислене.

Ярки многоканални дигитални решения.

Вашето онлайн присъствие изисква творчество и иновации във всички области. Дигиталният маркетинг върши тази работа. Той е просторен и разполага с неограничена сила. Нашият интегриран подход ни позволява да проектираме, доставим и управляваме проект, който не само работи, но и превъзхожда.

Ето как го правим

Ресърч +
Анализ

Разбирането на вашия бизнес, определя вашите клиенти.

Сегментиране на аудиторията

1. Скок в позиционирането, иновация, стратегия и изпълнение

При стартиране на дигиталната кампания, нашият екип ще се запознае с повече информация за Вас. Искаме да бъдем експерти за Вашия бизнес, Вашите цели и аудитория. Разбирането на Вашите бизнес процеси ще осигури здраво и добро партньорство.

Изготвяне на Визия

Създаване на подробен план и задаване на показателите

2. Определяне на целите и средствата

Измерваме производителността на Вашия проект, кампания или ангажираност на аудиторията по начина, по който го правите и вие – с резултатите. Научавайки какво Ви прави успешни, нашият екип е в състояние да работи в посока на правилния продукт и услуга за Вас. Независимо дали Вашата цел е изграждане на бранд, генериране на нови продажби или споделяне на информация, ние можем да постигнем ясно ROI.

План + Иновация

Осигуряване на основата за успех

3. Обединяване на нашите колективни знания

Макар и индивидуално да сме дизайнери, стратези и маркетолози, ние сме фокусирани в интегрирания маркетинг. Нашият специализиран отряд дава увереност на клиентите ни, че получават най-иновативните и изобретателни кампании. Като колектив разглеждаме целия проект от много ъгли, но гаранция за това, че забелязваме и най-фините детайли, дават нашите индивидуални специалисти.

  • SERVICES_STATS_1_COUNT Години стаж

    Градим и надграждаме своите знания вече 10 години

  • SERVICES_STATS_2_COUNT Държави с които оперираме

    Впускаме се в кампании за мултинационални дейности.

  • SERVICES_STATS_3_COUNT Аутсорснати проекта

    Това което виждате е това което ще получите.

Действие

Труда на нашите специалисти ще достави вашия успешен проект.

4. Програмисти, Дизайнери & Маркетинг магьосници

Когато дойде време за изстрелване, е добре да знаете, че сте в сигурни ръце. Сплотеният ни екип Ви гарантира кратък престой и уникално пътуване. Независимо дали целта е по-добра производителност или иновативност, Вашият бизнес скоро ще извлича ползи и ще се откроява.

Наши клиенти С които работим

Качествата, които отличават нашите клиенти като експерти в своите сектори, са същите, които увеличават нашите колективни знания и ни поддържат в добра форма. Ние се гордеем с това, което правим, и с хората, с които го правим.