Специалисти в ангажирането на аудитория.

При изграждането на дизайн ние стъпваме на основни показатели, като Вашата целева аудитория, настоящи и бъдещи клиенти и цели. Подхождаме индивидуално към всеки клиент при структуриране на дизайна, чрез комбинация от разговори за технически и визуални ефекти и предоставяне на оптимално решение за представянето им.

Комбинацията от нашите знания и опит гарантира, че Вашият сайт ще бъде мъдро приспособен като мощен маркетингов инструмент, който да представя бизнеса Ви онлайн.

 

Подход към потребителя

Информирани от проучване на всяка стъпка.

Първата стъпка към ефективния дизайн е детайлната архитектура на Вашия бизнес и маркетинг план. Ако познаваме бизнеса Ви и целите, към които се стремите, Вашият сайт може да се превърне в основен инструмент за развитието на Вашата фирма.

Респонсив Уеб Дизайн

Информирани от ползваемостта на вашите клиенти.

Основно свойство на нашите проекти е тяхната отзивчивост към всички устройства – от настолни и преносими компютри до таблети и мобилни телефони. Преносимите устройства стават все по-разпространени, затова представянето на Вашия бизнес се оценява все по-критично от Вашата аудитория. Постоянното движение на хората изисква Вашият бизнес да бъде лесно и бързо откриваем. Ние посрещаме тези технологии с отворени обятия. Имайки удоволствието да предоставяме услуги като PPC и SEO, можем да гарантираме, че Вашата маркетинг стратегия ще бъде достигната и няма да бъде ограничена по никакъв начин.

Изградени с любов

 • Infinity Clinic
  Infinity Clinic
 • Arco Real Estate
  Arco Real Estate
 • Charomat
  Charomat.com
 • Архитектура Плюс
  Architekture Plus