Правилните хора, време и съобщение.

Мултинационалните компании с огромни бюджети за маркетинг не доминират в резултатите при търсене. PPC кампаниите гарантират трафик към Вашия уебсайт, плащате единствено при клик. С правилно управление и оптимизация, Вашите кампании могат да дадат резултати с максимална възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Без професионален надзор, Вашата цена за клик може да се повиши бързо. Ние сме сертифициран партньор на Google и знаем отлично как да направим Вашите PPC кампании не само ефективни, но и продуктивни. Започваме с подробен одит, създаване на подходящи области, ключови думи и рекламни карета, които постоянно усъвършенстваме, за да пестим Вашите пари.

Magic Creative PPC guide

Привличане на вниманието

Нашият сертифициран PPC екип работи с различни техники за производителснот, за да гарантира максимална уместност на вашите ключови думи.

Сравнителен анализ на ключови думи

Анализа на индустрията и нашите професионални умения, помагат за осигуряването на най-ниския възможен риск и най-големия потенциал за възвръщаемост на инвестициите.

Начини за конвертиране

Допълнителни връзки, свързани контекстно с вашите услуги.

Управление на PPC кампании

 1. Проучване и стратегия

  За да бъде успешна една PPC кампания, тя трябва да бъде насочена към правилните хора, в точното време, на правилното устройство, с правилното послание. Преди изграждане на кампанията, отделяме време за проучване и разбиране на Вашата аудитория и бизнес. Така можем да предложим специално разработена за Вас стратегия, която мигновено да достави печеливши резултати.

 2. Професионален поглед, който ще Ви спести пари

  Ние непрекъснато оптимизираме дейността си чрез сравнителни анализи и активно тестване в различни райони. Винаги търсим промяна от настоящия Ви избор чрез изграждане на нови възможности за кампанията, оптимизиране на рекламни карета и целеви страници. Нашият подход е фокусиран върху цената за придобиване и възможностите за намаляването ѝ. Колкото по-ниска цена за придобиване (CPA), толкова по-висока доходност.

 3. По-добри конверсии с Ремаркетинг

  Рекламата тип PPC не се ограничава само до резултатите в търсещите машини. Ние използваме ремаркетинг в дисплейната мрежа на Google, за да насочваме рекламите към потребители, които вече са били във Вашия уебсайт. Докато преглеждат сайтове, ние опресняваме паметта им с целенасочени послания, изразени в текстови или графични реклами. Ремаркетингът често има по-висок процент на реализации и помагат за извличане на максимума от Вашите кампании.

 4. Данни & Оптимизация на конверсиите

  Като допълнителна стойност, активираните PPC кампании предлагат данни за ефективността си в реално време. Актуализациите в реално време позволяват да достигнем до максимално добри предложения за ключови думи, рекламни карета и уебсайт информация, както и да тестваме лесно и бързо нови възможности, промоции и продукти. Информацията, която получаваме от ефективността на ключовите думи и целеви страници, се използва постоянно за анализиране и укрепване на Вашия успех. Натрупването на исторически данни спомага за изготвянето на по-широка маркетинг стратегия и разширяване на Вашите PPC кампании.

Нашите услуги

Реклама в Дисплейна мрежа

Демографски насочена реклама в дисплейната мрежа на Google.

Този тип реклама достига до потребителите, когато те сърфират в интернет сайтове, предлагащи реклама на Google. Със стратегическо насочване, дисплейната мрежа може да бъде изпозлвана за популяризиране на Вашия бизнес на хора преди и след като са взели своето решение за покупка. Дисплейната мрежа на Google е разходно-ефективен начин за представяне на Вашия бранд пред потенциални клиенти.

Ремаркетинг

Тактически реклами, които привличат и завръщат потребители, посетили вече Вашия уебсайт.

Този тип реклами работят чрез маркиране на посетителите от Вашия уебсайт с бисквитка в браузъра. Това ни позволява да сервираме реклами към тях, докато те сърфират в други сайтове. Използването на ремаркетинг заедно с други канали позволява да се максимизира първоначалната инвестиция чрез улавяне и завръщане на потребителите към Вашия уебсайт. Също така е отличен начин за осигуряване на лоялност и ангажираност.

Когато опитът говори...

Разполагаме с богат опит в прилагането на PPC кампании за различни индустрии и сектори.

 • Имоти & Строителство
 • Архитектура
 • Пътувания & Туризъм
 • Транспорт & Спедиция
 • Образование
 • Здраве & Центрове за красота
 • Електронна търговия
 • ..и много други

... и хората, за които го правим