Без празни приказки, просто видимо по-добри резултати.

Новите посетители генерират запитвания, които могат да доведат до реална печалба. Ние работим в тясно сътрудничество с Вас, за да разберем как да максимизираме процента на реализации от Вашия сайт, както и каква трябва да бъде цената за всяко постижение. Дигиталното развитие на Вашия бизнес не трябва да бъде извън контрола Ви.

Използвайки Google Analytics, AdWords и наши собствени измервателни инструменти, ние се стремим да Ви предоставим прозрачност от нашата дейност. В съответствие с това, изпращаме подробен отчет всеки месец, защото знаем, че измерването на производителността е от ключово значение за определяне на успеха.

Magic Creative SEO process

01. Проучване

Научаване на вашите цели

02. Техническа стратегия

Разработване на правилните основи

03. Стратегическо съдържание

Докосване до правилната аудитория

04. Маркетинг съдържание

Разширяване на границите на вашия бранд

05. Анализиране на трафика

Преглед, оценка и доклад

 
 1. Проучване

  Опознаване на Вашите продукти, услуги и целева аудитория.

  Идентифицираме Вашите цели и изследваме конкуренцията, за да изградим ясна представа за достигане на успех във Вашата индустрия. Справяме се с последните ъпдейти на Google и, с малко проучване, достигаме до знанието как да постигнем целите Ви успешно. Тънкостите на Вашата бизнес материя ни помагат да открием целевата аудитория и да превърнем посетителите в клиенти.

   
 2. Техническа стратегия

  Извършваме подробни технически прегледи, предназначени да разкрият всички технически UX и SEO въпроси.

  Използваме най-новите иновации в търсенето, за да осигурим на всеки от клиентските ни сайтове задържане на гребена на дигиталната вълна. Независимо дали става дума за основи, като мета съдържание и карти на сайта, или по-технически въпроси, като скорост и имплементиране на микродата schema.org, ние ги обхващаме.

   
 3. Стратегическо съдържание

  Извършваме предварително проучване, за да сме сигурни, че съдържанието ще се хареса и привлече от определена група хора.

  Съдържанието, което създаваме, наистина е SEO насочено, но пренасищането с ключови думи не е практика в нашата работа. Материалът трябва да бъде уникален, ангажиращ и отговарящ на нуждите на търсещите машини, но и на нуждите на Вашата аудитория. Доброто съдържание няма просто да бъде обходено и индексирано, то ще привлича естествен външен трафик с течение на времето.

   
 4. Маркетинг съдържание

  Изграждане на аудитория с различи типове информативно съдържание.

  Разполагаме с професионален екип за създаване на маркетинг контент, който генерира идеи, съдържание и взаимоотношения, които могат да доведат до референции и увеличаване на популярноста на марката.

   
 5. Анализиране на трафика

  Непрестанен цикъл за анализ и оценка на изпълнението.

  На база на подробни анализи, ние гарантираме, че получавате най-доброто за Вашия бюджет. Нашите SEO специалисти са Google Analytics (GAIQ) квалифицирани. С набито око и любов към работата с Excell данни, те могат да определят не само какво работи, но и по-важното – защо. Голямата производителност е ценно нещо, но знанията как да се подобри допълнително са безценни.

   

Нашите услуги

Специфичен сектор

Индивидуален SEO подход за всеки бизнес.

Работили сме с фирми в сферата на имотите, образованието, ИТ и др. Всяка област има свои специфики и предизвикателства, с които праволинеен SEO подход не би успял. Нашият опит от взаимодействието с различни бизнес сектори ще помогне за това. ONsite оптимизацията, таргетирането на посетители, измерването на ефективността и нашите маркетинг стратегии осигуряват на нашите клиенти трайни водещи позиции в дигиталното състезание.

Локално & Интернационално

Управление на кампании с фокусиран обсег.

Независимо дали управлявате локален или интернационален бизнес, ние имаме знания и умения, с които да осигурим успешно представяне на Вашия сайт. Локалното & Международното SEO са различни високоспециализирани области, в рамките на които имаме доказана репутация за успех.

Към момента доставяме SEO услуги във:
 • България
 • Великобритания
 • Франция
 • Белгия
 • Швейцария

Възстановяване след наказание от Google

Извеждане на вашия сайт от дебрите на мрака.

Повече от 10% от всички уебсайтове днес са сполетяни от Google наказание. Възстановяването на „нормалното“ им позициониране отнема знания и опит за възвръщане в пълна степен. Без значение от това, дали сте засегнати от Panda или Penguin алгоритъм, ние сме готови да Ви помогнем и да върнем сайта Ви към растеж.

Маркетинг съдържание

Стратегии, фокусирани в изграждането на уникално съдържание, което хората ще харесат.

Нашите специалисти по маркетинг съдържание, копирайтинг и социални медии конструират стратегическо съдържание, което укрепва Вашия бизнес. Това е много важен момент във всяка кампания. Доброто съдържание създава естествени препратки, насърчава естествените споделяния и развива естествения афинитет към Вашия бранд.

Оптимизация на Онлайн магазини

Подход и стратегии за онлайн продажби.

Предлагаме общ конструктивен подход за изграждането на идеална структура за възвръщаемост. ON-page оптимизация, A/B тестинг техники и ежедневно проследяване на ефективността ни позволяват да достигнем отвъд очакванията на потребителите и да надминем резултатите на Вашите конкуренти.

Когато опитът говори...

Разполагаме с богат опит в прилагането на SEO кампании за различни индустрии и сектори.

 • Имоти & Строителство
 • Архитектура
 • Пътувания & Туризъм
 • Транспорт & Спедиция
 • Образование
 • Здраве & Центрове за красота
 • Електронна търговия
 • ..и много други

... и хората, за които го правим